Хорошие параллели проведены...
"Сергій Романенко
Коли росiйськi ЗMI розповiдали у 90-му про фашистiв у Прибалтицi, я казав - все можливо, раз кажуть, то так напевно i є
Коли росiйськi ЗMI розповiдали у 92-му про 'румунських канiбалiв' у Приднiстров'ї - я казав - який жах, до чого докатилися румуни та молдавани
Коли росiйськi ЗMI розповiдали у 94-му про исламських террористiв в Чєчнi - я казав - ну треба ж, зовсiм мусульмани з глузду з'їхали
Коли росiйськi ЗMI розповiдали у 2008 про грузинських катiв - я казав- нiколи б не подумав про грузинiв таке, та напевно журналiстам виднiше.
АЛЕ, КОЛИ ТЕПЕР РОСIЙСЬКI ЗМI РОЗПОВIДАЮТЬ МЕНI ,ЩО ТВОРИТЬСЯ У МОIЙ ДЕРЖАВI - про розiп'ятих хлопчикiв, про рабiв, про вбитих снiгурiв - нi, вони мене не переконають, щоб я не вiрив тому, що бачу на власнi очi, але тепер я точно усвiдомив на прикладi нашої країни, що не було нiяких в Прибалтицi фашистiв, румунських людожерiв в Приднiстов'ї, безбашених iсламiстiв у Грозному, грузинських катiв в Абхазії, а була, як виявилося лише одна держава-фашист,-росiя- жорстка та пiдступна, яка намагалася всiма силами утримати сусiднi народи пiд своїм каблуком."