Теперешній час: 25 вер 2026, 01:17

Часовий пояс: UTC + 2 години

Начать новую тему Відповісти на тему  [ Повідомлень: 186 ]  На сторінку Пред.  1 ... 15, 16, 17, 18, 19
Автор Повідомлення
 Заголовок повідомлення: Re: Посиденьки...
ПовідомленняДодано: 02 груд 2023, 19:14 

Вітаю всіх) Іра, рада читати тебе) хтось ще заходить на форум? У нас теж нещодавно вперше випав сніг, вже думала, що не буде до Різдва

Повернутися на початок

ПовідомленняДодано: 03 груд 2023, 18:55 

Привіт, Ольчік! Думаю читають, але не пишуть. Людям не до цього, розумію їх. Сама, буває, не зберуся з думками, дійсність засмоктує. Стільки всього трапляється, шо здається друге чи третє життя минає :no: Була учора вдома, за довгий проміжок вперше заїхала, ніби на іншу планету потрапила або у давнє минуле.

Тиждень минувся "весело": масована атака шахедами минулої суботи, суки, коридор по нам зробили, а стріляти по ним нема чим; засипало снігом шо дроти порвало і не те що виїхати, а вийти на дорогу було не можливо. Тож просиділа без світла і мало не по дупу у снігу. Нам єдиним з сугробами повезло, ні в кого стільки снігу не було. Ще й вітер при цьому був справжнім ураганом, мене зносив. Так шо зими за минулий тиждень я вже наїлася. Виключайте її!

Повернутися на початок

ПовідомленняДодано: 12 груд 2023, 18:45 

Привіт! Так дивно коли не працює мобільний зв'язок :dum: Відразу стало тихо і багато вільного часу. А можна так періодично робити? :upss: Звісно шуткую.
Раніше Київстар був москальським, тож не дивно що вони абсолютно в курсі архітектури компанії. Дивно що компанія не передбачила атаки і не вжила заходів упередження, все таки 1,5 року великої війни і було лише питанням часу коли ляже київстар. Ми вдома декілька разів це проговорювали і очікували. Здається щось не те у них з керівництвом, на якомусь етапі обісралося.

Зима поволі закінчується, йде +. Сніг пливе, з неба дощить. Після морозів температура в районі 0 мов літо, хоча сирість гидотна. Новорічного настрою що зі снігом і морозом, що з теплом і дощем другий рік поспіль немає. Сподіваюся цьогоріч ніхто не припреться у гості, бо минулого року аналогічні сподівання не виправдалися і примусово гості були. Цього року нікого не хочу. Війна зробила з мене егоїста, стала більше цінувати і відстоювати власні бажання.

Повернутися на початок

ПовідомленняДодано: 21 груд 2023, 21:40 

:priv1: 10 днів до нового року, а на вулиці весна. Не хочу більше зими. Так добре коли сонечко і тепло, навіть пташки зраділи.
Прочитала в новинах що київстар всім своїм клієнтам не братиме плату за місяць. Через декілька хвилин після новини від них же отримала смс що з мене плату за місяць знято. Полізла до київстара на сайт читати новину. Виявляється з 22.12 плату не братимуть, а сьогодні 21 і мої гроші за місяць зняли :nezn: "Приємно", що аж смішно.
Їздила закуповуватися по магазинам. Багато воєних ходять купками, щонайменше по троє. Чи повістки виписують, чи так просто гуляють - не зрозуміла. Втомилася. Не люблю шопінги.

Повернутися на початок

ПовідомленняДодано: 01 січ 2024, 18:14 

Новий Рік в Україні. Сподіваємося стане переможним роком.
Не втрачаємо віру, наснагу та настрій! Україна є та буде!! :da:

Сьогодні похолодало, а до того тиждень була весна - сонячно, тепло так, що на тополі місцями навіть бруньки полопали.
Не виспалася, клонить в сон :spi:

Повернутися на початок

ПовідомленняДодано: 25 лют 2024, 22:39 

:priv1: Давно не писала, не складалося.
Так, поки не забула, київстар не зняв гроші за лютий.
Погода справжня весняна - плюсова, іноді з дощами. Весняні квітки повилазили: підсніжники, крокуси, морозники, тюльпани.. Почала обрізати дерева та виноград. Відволікаюся від подій.

Повернутися на початок

Показати повідомлень за:  Поле сортування  
Начать новую тему Відповісти на тему  [ Повідомлень: 186 ]  На сторінку Пред.  1 ... 15, 16, 17, 18, 19

Часовий пояс: UTC + 2 години

Хто зараз на форумі

Зараз форум переглядають: нема зареєстрованих користувачів та гості: 0