Теперешній час: 25 вер 2026, 01:21

Часовий пояс: UTC + 2 години

Начать новую тему Відповісти на тему  [ Повідомлень: 22 ]  На сторінку Пред.  1, 2, 3
Автор Повідомлення
 Заголовок повідомлення: Re: Pomponella / Помпонелла (Kordes), флориб
ПовідомленняДодано: 07 квіт 2023, 21:37 

Давно нічого не писала за троянду, а хочу похвалити сорт! Мало не єдина троянда зимує стоячі декілька зим без накриття і зелена аж до самих кінчиків. При тому що росте на розі вітрів ще й з північного боку. Навмисно її не вкриваю, сподіваюся що обмерзне і обріжу на оновлення, щоб трохи зменшити її розмах. Зараз кущ що у ширину, що у висоту був однаковим, під 2 метра! Але все таки висоту йому трохи зменшила, чикнула до 1,7-1,8м.
Квітне сорт постійно! Не хворіє, підв'язки не потребує, тримається сам. Але я все таки крайні гілляки прихвачую, бо шкода його сусідок.

Сорту потрібен час аби себе показати. Якось зберуся з силами, якшо все буде гаразд, і розсажу кущ. Його вже щонайменше можна поділити на три. Планую на майбутнє зробити Помпонеловий живопліт. Достойна троянда! Мінімум уваги, максимум задоволення.

Повернутися на початок

Заголовок повідомлення: Re: Pomponella / Помпонелла (Kordes), флориб
ПовідомленняДодано: 26 чер 2023, 22:07 

Квітує третій тиждень. У висоту не менше 2,3м, у ширину така ж

Изображение

Під собою поховала два Чіпендейла, Мелузину; вбила мій улюблений клематис Комтес де Буше, та повністю закрила собою другий клем Венозу Віолацею (він ще поки живе за спиною Помпонели, де клем крім мене ніхто не бачить):

Изображение

Це не троянда, це монстр!!! :no: І це один кущ..

Повернутися на початок

Показати повідомлень за:  Поле сортування  
Начать новую тему Відповісти на тему  [ Повідомлень: 22 ]  На сторінку Пред.  1, 2, 3

Часовий пояс: UTC + 2 години

Хто зараз на форумі

Зараз форум переглядають: нема зареєстрованих користувачів та гості: 0