Теперешній час: 25 вер 2026, 19:31

Часовий пояс: UTC + 2 години

Начать новую тему Відповісти на тему  [ Повідомлень: 325 ]  На сторінку Пред.  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33  Наступ.
Автор Повідомлення
 Заголовок повідомлення: Re: Помидоры. Выбираем сорта
ПовідомленняДодано: 25 сер 2016, 12:24 

Томатів дуже багато, зробили соку 26 л, що робити з ними не знаю, ніби соку більш не треба :dum: Не консервую, бо торішніх багато :dum: А ви що робите? На наступний рік планую посадити половину, а що на тому городі садить, також не знаю :-D

Повернутися на початок

ПовідомленняДодано: 25 сер 2016, 22:02 

Raisa писал(а):
Томатів дуже багато, що робити з ними не знаю, :-D

Раю,присилай мені,бо своїх не вістачає,вже підкуповую.
Я вся в консервації,сімейка чималенька-п'ятеро дорослих та двоє дітей,то запаси на зиму потрібні не малі.

Повернутися на початок

ПовідомленняДодано: 26 сер 2016, 13:27 

Я кетчуп варю вместо сока.

Повернутися на початок

ПовідомленняДодано: 26 сер 2016, 19:43 

Сік використовую на борщ, голубці, піццу, а кетчуп це цікава ідея, дякую Іра! А рецепт? :dum:

Повернутися на початок

ПовідомленняДодано: 29 сер 2016, 11:55 

Просю в рецепт :vsad:

Повернутися на початок

Заголовок повідомлення: Re: Помидоры. Томаты. Выращивание
ПовідомленняДодано: 29 сер 2016, 12:50 

Уже могу сказать, что в целом лето для помидор было удачным. Наши практически не болели :thu: До сих пор некоторые сорта стоят зелеными. Особенно хорошо подвязанным помидорам. Гнили на плодах нет. Продолжают цвести и завязывать помидоры.

На будущий год приняли решение садить меньше. Исторически садим на 2-ух участках: на основном огороде по сортам и на втором участке подаренную родней рассаду (сборная солянка :roll: ). В будущем году оставим только свои сорта. Я не могу видеть как пропадают помидоры, мне нужно все собрать и переработать. Но у нас несколько выходных подряд весь двор в помидорах :sbren2: Снимаю примерно от 12 до 16 ведер каждые выходные. Ими заняты детская ванночка, три выварки, тазики, ящики :sbren2: Меня от них уже тошнит :tosh: Видеть не могу :no:

Повернутися на початок

ПовідомленняДодано: 29 сер 2016, 12:50 

Дуже вдячна за рецепт :rev: :rev: :rev:

Повернутися на початок

ПовідомленняДодано: 03 трав 2017, 21:46 

И сезон по помидорам открыли :da: Также забацали всю делянку рассадой. 10 рядов от 23 до 25 лунок в ряду, по 2-ое в лунке.

По сортам: веселый гном, сонячні мрії, медовый спас, медвежья лапа, свой розовый, свой желтый, салатный черный принц, краб, перцевидный какой-то для аджики/кетчупа, пудовик, самий найкращий, плоский с прошлого года (по-моему славянский шедевр) и соседкину прошлогоднюю черри (очень вкусные и годящиейся для консервированния).
Сразу же пробрызгала от колорада.

Повернутися на початок

ПовідомленняДодано: 04 трав 2017, 09:19 

Хотела и я сезон открыть-высадить ранние.Отложила.На выходные прогноз -заморозки на почве -3.Чуток еще подожду.

Повернутися на початок

ПовідомленняДодано: 28 трав 2017, 20:52 
В цьому році помідори у нас будуть золотими.На базарі навіть розсада по 40 грн за десяток.А ще вдобавок і немає.Другий раз народ садить.Сьогодні одну бочку утром розлила по деяким рослинам.А другу ввечері.Уже вівторка не діждусь, а то й середи.Коли справлять трубу,що втягує воду для насосу.Навіть рози всі у квіти опустили.А такі ж вони рясні. Я в цьому році багато насадила помідор ранніх.Завтра треба полоти.Бо скільки сходе насіння бурьянів.Такий вітер -шторм просто у нас завжди.А поряд пустир,повен різної всячини.Кожен рік домінує якась трава.Але завжди поряд з нею незмінно-газонна.Поборись з нею,попробуй.На днях зріжу тріммером і покроплю потім гербіцидом.Це на основній доріжці.Акуратно,пульверизатором в безвітряну погодку.

Повернутися на початок

Показати повідомлень за:  Поле сортування  
Начать новую тему Відповісти на тему  [ Повідомлень: 325 ]  На сторінку Пред.  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33  Наступ.

Часовий пояс: UTC + 2 години

Хто зараз на форумі

Зараз форум переглядають: нема зареєстрованих користувачів та гості: 0