Теперешній час: 25 вер 2026, 14:37

Часовий пояс: UTC + 2 години

Начать новую тему Відповісти на тему  [ Повідомлень: 341 ]  На сторінку Пред.  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 35  Наступ.
Автор Повідомлення
 Заголовок повідомлення: Re: Гортензии. Макрофилы
ПовідомленняДодано: 09 бер 2015, 22:04 

Не открывала и не буду в ближайшие недели.

Облегчила зимнее укрытие вдвое. Днем оставила на час полностью открытыми для проветривания. Тем, что под геотекстилем, оставила небольшие продухи снизу; те, что под агроволокном, без продухов.

Повернутися на початок

ПовідомленняДодано: 09 бер 2015, 22:35 

Завтра буду дивитись, відкривати. Тільки сьогодні приїхала, не була вдома 4 дні. А вони в мене під чорними горшками :upss: , а в нас сьогодні вдень +15 було. Треба ще й щоб день був не сонячний, може підвечір. Вдень лише позаглядую.

Повернутися на початок

ПовідомленняДодано: 10 бер 2015, 08:31 

А моєму чоловікові всі накриття заважають, зняв вчора, а рано сьогодня -1 :nezn: що буде, добре хоч цвітуть на пагонах цього року.

Повернутися на початок

ПовідомленняДодано: 10 бер 2015, 09:44 

Думаю, що нічого їм не буде. Побачу ще як мої перезимували. А ще досвід будемо мати.

Повернутися на початок

ПовідомленняДодано: 26 бер 2015, 11:52 

На одному кущику таки обмерзли зелені росточки :ister: чи випустять нові? :'-|

Повернутися на початок

ПовідомленняДодано: 26 бер 2015, 16:29 

На моїх ремонтанних макрофілах теж пообмерзали верхні бруньки, але бачила із землі нові зеленіють, і ніби на пагонах знизу живі.

Повернутися на початок

ПовідомленняДодано: 26 бер 2015, 17:48 

Обмерзшие горты долго восстанавливаются. В прошлом году мои ремонтантные дружно пошли в рост и один ночной заморозок поставил крест на цветении. Хотя были живы нижние почки, а выдали - :figa: Лето было холодное, не успели. И по длине веточек зеленушка восстанавливалась месяца полтора. Голыми страшилками стояли :( С той поры больше не рискую.

Повернутися на початок

ПовідомленняДодано: 26 бер 2015, 21:41 

У мене точно так само за одну ніч обмерзли уже зелені бруньки ,але на нових пагонах цвітіння було. А от цього року так само гілки замотала, а вони обмерзли. Можливо тому , що я осінню її пересадила на нове місце, воно більш вітряне. А там , де росла перед цим, забагато сонця було і вона в'яла мені постійно.

Повернутися на початок

ПовідомленняДодано: 15 квіт 2015, 12:51 

В выходные на день открывала макрофилы. Предварительно вроде по всей длине живые :thu: На ночь укрывала одним слоем агроволокна 60-ки. Под ним же оставила уезжая.

Достала из погреба зимующую в горшке макрофилу. Выставила на улицу, укрыв крону агроволокном. Веточки см по 10 нагнала в погребе, светло-салатовые по цвету.

Повернутися на початок

ПовідомленняДодано: 15 квіт 2015, 13:01 

Я свої теж в горщиках винесла на двір, пагони такого ж розміру виросли ,тільки зелені, бо стояли в світлому неотоплюваному приміщенні. Не накривала нічим, лише поставила в тіні, правда вітер в ці дні такий, що здається усе листя обірве.

Повернутися на початок

Показати повідомлень за:  Поле сортування  
Начать новую тему Відповісти на тему  [ Повідомлень: 341 ]  На сторінку Пред.  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 35  Наступ.

Часовий пояс: UTC + 2 години

Хто зараз на форумі

Зараз форум переглядають: нема зареєстрованих користувачів та гості: 0