Теперешній час: 25 вер 2026, 19:31

Часовий пояс: UTC + 2 години

Начать новую тему Відповісти на тему  [ Повідомлень: 72 ]  На сторінку Пред.  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Наступ.
Автор Повідомлення
 Заголовок повідомлення: Re: Наш Новый год
ПовідомленняДодано: 10 груд 2014, 17:31 

Друзья зовут к себе встречать новый год, а мне хочется дома. В тишине, с легкой, но вкусной едой и под добрый фон из телевизора. "Фон" накачаю из интернета, занятие для рук тоже найду. Дело за малым: шоб таки сдохло хуйло :rev:

И еловых веток наверное купим. Хочу чтобы пахло в доме новым годом :elka1:

Повернутися на початок

ПовідомленняДодано: 11 груд 2014, 08:32 

Ми вже чкий рік святкуємо Новий рік на дачі.Палимо камін, готую щось смачненьке, шампанське, мандарини(як же без них).Ну і звичайно подарунки під ялинкою.Доця ще вірить у Діда Мороза! :elka: Тай всі зимові канікули проведемо на дачі , аби погода була для них - сніг та морозець!А в цьому році, говорять ,що канікули зроблять значно більшими.Я лише за!!Головне потім не вчитись по суботам.
А 1-го числа , у нас традиція, всі друзі з"їзджаються до нас на дачу-невиличка п"янка! :druj: :zanas:
Дівчата, а що ви будите готувати на святковий стіл, бо я ще не вирішила.

Повернутися на початок

ПовідомленняДодано: 11 груд 2014, 14:42 
У нас ,как всегда,гости.Не хотят в квартирах сидеть,все к нам собираются.Начинаю голову ломать.В субботу с сыном уже придется ехать скупляться.Не хочется позже стоять в очередях.Отвыкли.Уже полный пакет купил всяких гремящих салютов.

Повернутися на початок

Заголовок повідомлення: С Новым 2015 годом!!!!
ПовідомленняДодано: 31 груд 2014, 09:22 

Доброго ранку.Маринка, до тебе це відношення не має, як і до тих , хто проти війни.
Скоро Новий рік. Це перший Новий рік війни. Все що раніше бажалося, якось відійшло на другий план. Що ж я хочу побажати:
1. Нехай, все що росіяни принесли в Україну, повернеться кожному з них сторицею -тому хто має до цього непряме або пряме відношення,тому котрий породив або виконав, або підтримав з мовчазної згоди. І нехай здійсниться вище правосуддя в тій країні, яка поки що називається Росія.
2. Нехай прийде мир в Україну.
3. Нехай на завжди підуть з України похоронки.
4. Нехай всі поранені бійці одужають, нехай всі інваліди отримають допомогу за найвищими світовими стандартами, і нехай всі вони стануть повноцінними українцями.
5. Нехай посвітлішають уми людей, нехай піде ворожнеча і ненависть з їхніх душ, нехай любов і терпіння допоможуть відновити все те, що зруйнувала війна
6. Нехай пам'ять українців ніколи не забуде хто приніс смерті в Україну.
7. Нехай пам'ять українців ніколи не забуде яку ціну заплатив наш народ за мовчазне непротивлення порушенню законів суспільства.
8. Ну і на кінець традиційне - любові, щастя, удачі, здоров'я, благополуччя. виконання всіх бажань всіх людей доброї волі в 2015.

Пробачте, кого образила, мені і свято не свято та й радіти нема чому.. поки гинуть на війні чудові хлопці, цвіт нації.

Повернутися на початок

Заголовок повідомлення: Re: Падав сніг на поріг! ЗИМА!
ПовідомленняДодано: 31 груд 2014, 09:50 

Девочки дорогие!!!Поздравляю Вас с Новым годом!!!Пусть в Новом году обойдут вас горести и печали,пусть в ваших семья будет мир и счастье,в ваших душах покой и гармония,в ваших садах буйное цветение и щедрый урожай. :roza: :roza: :roza:

Повернутися на початок

Заголовок повідомлення: Re: С Новым 2015 годом!!!!
ПовідомленняДодано: 31 груд 2014, 10:52 

Девочки, хочу поздравить всех нас с наступающим 2015 годом!
Пожелать, чтобы все ужасы, все несчастья, все горе и слезы, которые многим в нашей стране принес 2014 год остались позади. ЧТОБЫ В НАШЕЙ СТРАНЕ НАСТУПИЛ МИР И БЛАГОДЕНСТВИЕ!!!!!!!!!!!!!

Здоровья, счастья, любви и всего самого хорошего в Новом году вам!!!!
С Новым годом!!!!!

Изображение

Повернутися на початок

ПовідомленняДодано: 31 груд 2014, 12:04 

Девочки, спасибо вам за поздравления. Ваши слова да богу в уши :-;

Наше окружение, и рабочее, и домашнее, не сговариваясь дружно решило что Новый Год нужно встретить и провести весело. Один день в году от души насмеяться, расслабиться, потому как перспектива будущего года сооовсем не радует :thu:

Пусть только наступит мир, пусть уматают нахрен рашисты с Донбасса спасать свою страну от нищеты и разрухи. Пусть каждый крымский татарин вернется в свой дом, на свою землю. И пусть каждый из нас навсегда запомнит, сколько "хорошего" принес в наши дома наш "братский" сосед. Мир его праху :kon:

Будем жить! Всем путинским чертям назло!!!!

Повернутися на початок

ПовідомленняДодано: 31 груд 2014, 16:46 

Девочки,дорогие с Новым Годом! Я желаю вам мира,тишины,покоя-это главное.В этом случае все ваши другие желания сбудутся. Я хочу ,чтобы все вы были счастливы,чтобы в семьях царил мир и была доброта и понимание. Всех вам благ и всего самого-самого хорошего. Трудно мне найти слова,чтобы выразить все чувства и так же не хватает слов выразить свои мысли. Но вы меня понимаете.
Всех люблю и целую :kiss: :kiss: :kiss: .
С Новым годом! Пусть новый год будет лучше и счастливее уходящего.

Повернутися на початок

ПовідомленняДодано: 31 груд 2014, 17:21 

Девочки , с наступающим вас ! Желаю нам всем мира и взаимопонимания ! Счастья и здоровья вам и вашим близким ! :elka1: :sn2:

Повернутися на початок

ПовідомленняДодано: 01 січ 2015, 11:10 

З Новим Роком!
З Добрим Роком,
Що ступив широким кроком
На поріг у Вашу хату і веселу і багату.
Новорічне Вам Вітання
і найліпші побажання,
щоб були завжди здорові,
жили в радості й любові,
Щоби гарно Вам велося
і задумане - збулося,
Хай Вас Бог благословить,
В Новім Році - Хай Щастить!!! Изображение

Повернутися на початок

Показати повідомлень за:  Поле сортування  
Начать новую тему Відповісти на тему  [ Повідомлень: 72 ]  На сторінку Пред.  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Наступ.

Часовий пояс: UTC + 2 години

Хто зараз на форумі

Зараз форум переглядають: нема зареєстрованих користувачів та гості: 1