Теперешній час: 25 вер 2026, 15:08

Часовий пояс: UTC + 2 години

Начать новую тему Відповісти на тему  [ Повідомлень: 96 ]  На сторінку Пред.  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Наступ.
Автор Повідомлення
 Заголовок повідомлення: Re: Гортензии. Метельчатые
ПовідомленняДодано: 07 лис 2014, 10:15 

Моя солнце видит только после 17.00, в обед в тени вишни. Она у меня два года, но после первого пересаживалась. Считаю, что за такой срок, да еще с пересадками рост нормальный. Я ее подрезала: ветки потолще на треть, а тонкие вообще вырезала. В прошлом году так же.

Повернутися на початок

ПовідомленняДодано: 07 лис 2014, 10:22 
Raisa писал(а):
Моя на сонці, тільки вечером її затуляля від сонця Sum and Substance.

:-D, Рая, твоя тоже "великан"
:zanas: Спасибо, успокоили. Очень хотела эту красотку.Теперь понятно------ ждет к себе побольше внимания и заботы.
Свою пока не резала, решила дать окрепнуть и немного подрасти. Хотя и читаю рекомендации, но набиваю свои "шишки".

Повернутися на початок

ПовідомленняДодано: 07 лис 2014, 10:33 

Наташа, гортензії тільки спочатку тупо ростуть. А свою я отримала см 15, хоста ж була см 70 висотой. :dum: :dum:

Повернутися на початок

ПовідомленняДодано: 07 лис 2014, 12:12 

Моя Sum and Substans теж може притінити гортензію. :-D Цього року гортензія була см 70, але сам кущ якийсь рихлий, гілки розпадались, я їх підв'язувала. Тому й обрізаю, щоб кущилась краще. Цвіте ж вона на пагонах цього року, тому нема сенсу їх берегти, краще кущ гарний формувати.

Повернутися на початок

ПовідомленняДодано: 07 лис 2014, 12:12 

У меня есть. Небольшая, трехлетка по-моему :dum: Тупит с ростом, сидит на солнце после обеда и до вечера. Цвела и кисточка 1 в 1, Наташ, с Вашей :da: Потом стала краснеть, вернее буреть. Красавицы из нее пока не получается, как на фото в инете, но я жду. Окрепнет и покажет себя, надеюсь. Как-нить доберусь до компа с фото, пороюсь. По-моему я свою фоткала :dum:

Повернутися на початок

ПовідомленняДодано: 07 лис 2014, 13:07 

vica писал(а):
Моя солнце видит только после 17.00, в обед в тени вишни. Она у меня два года, но после первого пересаживалась. Считаю, что за такой срок, да еще с пересадками рост нормальный. Я ее подрезала: ветки потолще на треть, а тонкие вообще вырезала. В прошлом году так же.

Я свої обрізаю лише на весні.

Повернутися на початок

ПовідомленняДодано: 07 лис 2014, 13:12 
Потом стала краснеть, вернее буреть. Красавицы из нее пока не получается, как на фото в инете, но я жду ---- такой-же результат, поэтому и сомнения возникли в сортности. Значит надеемся и ждем красоту :-D

Повернутися на початок

ПовідомленняДодано: 07 лис 2014, 18:31 

Я колись теж обрізала навесні, але тоді потрібно різати до початку сокоруху(зазвичай ще холодно) або уже після. Бо інакше гілки аж мокрі( так у мене було на деревовидній), так само і з березою. Читала, що рослина може засохнути. Тому почала різати осінню, ранки заживають до весни, а весною і так робота є.

Повернутися на початок

ПовідомленняДодано: 12 лис 2014, 08:26 
Форумчаночки, совсем в гортах не разбираюсь, но на подарок бабуле хочу, подскажите сорт белой гортензии беспроблемной, морозостойкой, чтоб куст(1-1,5м) форму держал и белого цвета. И можно ли ещё их садить в это время?

Повернутися на початок

ПовідомленняДодано: 12 лис 2014, 09:08 

starodonskaya писал(а):
Форумчаночки, совсем в гортах не разбираюсь, но на подарок бабуле хочу, подскажите сорт белой гортензии беспроблемной, морозостойкой, чтоб куст(1-1,5м) форму держал и белого цвета. И можно ли ещё их садить в это время?

Візьми деревовидну "Анабель" або метельчату , вони точно безпроблемні.А от чи зараз садить ,не скажу, дивись , чи морозів не буде.

Повернутися на початок

Показати повідомлень за:  Поле сортування  
Начать новую тему Відповісти на тему  [ Повідомлень: 96 ]  На сторінку Пред.  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Наступ.

Часовий пояс: UTC + 2 години

Хто зараз на форумі

Зараз форум переглядають: нема зареєстрованих користувачів та гості: 0