TANIA писал(а):
Вітаю всіх, а персонально Раісу! Три дні сиділа-читала переписку,вчилась(голова обертом), дозріла,пишу тепер я. Поступово буде і у мене Аватар(досі я і слова такого не знала). Фото вже навчилась вставляти( так доступно придумано, що навіть до мене дійшло).Від комп.не можу відірватись,як підліток, а я тьотя солідна,пенсіонерка вже... Треба спішити вчитись поки ще сніг лежить. бо як пригріє сонечко,часу не буде. Я прописана в прикорд.зоні,щотижня можу перетинати корд. туди-назад протягом дня. Всі возять продукти а я ,,пасу,,щось новеньке з рослин, хоч і садити вже немає де, а я все купую-захланна. Везу дуже мало,бо не можна багато але іжджу часто. Може і вам якісь ,,хотєлки,,(як ви іх забавно назвали) натраплю. А поки -чекаємо весну!

Таня, привет! Ты на Гардене TATI-ANNA? Это мне сейчас дошло

У нас очень дружная компашка.Киевский сад, хороший форум и девочки хорошие очень, но наш более домашний.Так что, если нравится, располагайся и рассказывай.Я вже хочу дивитися і слухати про твої красоти.А сижу я біля компа з ранку до вечера, бо я теж пенсіонерка