Теперешній час: 29 бер 2024, 03:36

Часовий пояс: UTC + 2 години




Начать новую тему Відповісти на тему  [ Повідомлень: 8 ] 
Автор Повідомлення
 Заголовок повідомлення: Биточки из баклажан
ПовідомленняДодано: 08 сер 2017, 16:46 
Не в сети
Аватара користувача

Звідки: Мариуполь
Я сегодня ,, отбивные " из баклажанов делала :kitch3: . Вкусненько и просто. Чистим от кожицы , нарезаем вдоль слайсами толщиной до 0,5 см , солим ( хорошо ) и оставляем на полчаса. Парочку яиц с солью разболтать вилкой . Обваливать синие в муке , потом окунуть в яйцо и жарить на среднем огне с двух сторон . Можно кушать так , можно свернуть рулетики с чесночным майонезом и помидоркой. Из-за панировки мякоть баклажанов не впитывает столько масла , как просто бы жарили. Я просто положила ,,отбивную " на кусочек хлеба и с удовольстием слопала :_:
Может вы уже делали так , но для меня этот способ - открытие этого лета. И печь от жирных брызг не нужно отмывать :tayna:

_________________
Цветы 2015 год
Розы 2015 год


Повернутися на початок
 Профиль  
 
 Заголовок повідомлення: Re: Биточки из баклажан
ПовідомленняДодано: 09 сер 2017, 08:20 
Не в сети
Аватара користувача

Звідки: Россия,Брянская обл,Севск
Я уже сделала по этому рецепту. Муж уплетал за обе щеки. Мне досталось мало :( .Очень вкусно. Спасибо,Виточка,за рецепт :roza: .

_________________
С уважением Марина.


Повернутися на початок
 Профиль  
 
 Заголовок повідомлення: Re: Биточки из баклажан
ПовідомленняДодано: 14 сер 2017, 10:21 
Не в сети
Аватара користувача

Звідки: Київ
Витусь, и я пожарила :da: Взяла Гелиос, а он белый внутри, получились будто куриные биточки! Скушали с удовольствием! Маложирные, диетические. То шо надо! Понравились, буду и впредь готовить :mol:
Спасибо :kiss:

_________________
Іра


Повернутися на початок
 Профиль  
 
 Заголовок повідомлення: Re: Биточки из баклажан
ПовідомленняДодано: 14 сер 2017, 11:52 
Не в сети
Аватара користувача

Звідки: Мариуполь
Девочки , это интернету нужно спасибо сказать :-D
Готовьте на здоровье :da:

_________________
Цветы 2015 год
Розы 2015 год


Повернутися на початок
 Профиль  
 
 Заголовок повідомлення: Re: Биточки из баклажан
ПовідомленняДодано: 22 сер 2017, 00:38 
Не в сети
Цеж так просто додуматись!Я завжди так роблю.Можна їх так піджарити разом з помідорами, які теж обваляти в сухарикахМожно під кінець готування залити яйцем чи омлетом,Зверху посипати часничком чи кропом посіченим.Або піджарити так разом з порізаним на смужки перцем.або перчик ще начинити пластинкою сиру або бринзи. я сьогодні була дуже задоволена.По скайпу позвонив друг юності з Санкт Петербурга і дуже просив мені написати йому рецепт квашених баклажанів.Сам з Миколаєвської області і згадав як дуже смачно йому готувала мама.А його рідні зараз не вміють.Українські жінки вміють все.Колишні українці скучають за Батьківщиною.

_________________
https://photos.google.com/album/AF1QipNybWHdCfGXa5PUo4pJ5ZhD3OavLfDdLHXox_-O


Повернутися на початок
 Профиль  
 
 Заголовок повідомлення: Re: Биточки из баклажан
ПовідомленняДодано: 23 сер 2017, 09:57 
Не в сети
Аватара користувача

Звідки: Мариуполь
Валя , я же не спорю , что просще простого , но иногда , так сказать , глаз замыливается - готовишь так , как привыкла годами. Стоит чуть-чуть изменить что-то и получается новый вкус.

_________________
Цветы 2015 год
Розы 2015 год


Повернутися на початок
 Профиль  
 
 Заголовок повідомлення: Re: Биточки из баклажан
ПовідомленняДодано: 23 сер 2017, 16:45 
Не в сети
Аватара користувача

Звідки: Романов
Пожарила і я :-D , як казав мій онук в 2,5 роки ( давно це було :-D ) -"че не м"яшо!" але з"їли. Взагалі, я вже щось не знаю , що готувати-криза жанру :-D

_________________
Неможливо перетворити землю на рай, але потрібно завадити їй перетворитися на пекло.
(Патриарх Сербский Павел)


Повернутися на початок
 Профиль  
 
 Заголовок повідомлення: Re: Биточки из баклажан
ПовідомленняДодано: 23 сер 2017, 20:57 
Не в сети
Рая,нафаршируй кабачків.Або кружальцями поріж,або розріж на дві частини.Фаршик можна різний.Або рис з м"ясом,або капустою,або грибамиАбо відвареною дрібною вермішелькою,змішаною з піджареною ковбаскою і цибулею.Але в начинку добавляти обов"язково сире яйце та все вимішати.Якщо кабачки,то їхкраще протушити з начинкоюв томвті.Якщо кружальці піджарити з обох боків із сметаною та кропом.

_________________
https://photos.google.com/album/AF1QipNybWHdCfGXa5PUo4pJ5ZhD3OavLfDdLHXox_-O


Повернутися на початок
 Профиль  
 
Показати повідомлень за:  Поле сортування  
Начать новую тему Відповісти на тему  [ Повідомлень: 8 ] 

Часовий пояс: UTC + 2 години


Хто зараз на форумі

Зараз форум переглядають: нема зареєстрованих користувачів та гості: 1


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете добавлять вложения

Знайти:
Перейти:  
cron