Подивилася в інеті фото Порєченкова з кулементом. Я не знаю чи стріляло воно, гніда, по людям, але навіть побувавши там - воно гніда!! Мерзко, до чего же недоросль, человеком назвать это нельзя, может опуститься за деньги. І в цьому немає полутонов, чіткий розділ на біле та чорне.
Викарабкуючись в душі з побаченного дєрьма, я згадала нашу сімейну вже бувальщину.
Якось у січні, під ранок, сиділи ми на кухні, відігривалися чайком після вулиці. На душе було скверно, навіть гірше і вголос промовила:"От би прокинутись зранку, а янека немає..ні, не те щоб воно здохло, а щоб воно просто растворилось".. "Так, авжеж", - відповіли присутні. А потім була 5-та година ранку 22-го лютого, читаю у фб янек втік. Подумала шиза вже поруч. Згадала компу оте "Так, авжеж" і лягла поспати кілька години. А вже зранку ми з чоловіком акуратнєнько взломали хвірточку у заборі януковича

, бо нас не пускали з парадного входа.
Зара багато пишється про хворобу пу, хоча що там писати, воно і так хворе

, без лікарів ясно; про спад економіки росіії - почув бог чиїсь молитви, але це пусте, на фоні вчорашних замріянних чоловікових слів: "Уявляєшь, прокидаємося зранку, а пу немає.. ні, не те щоб воно здохло, а щоб воно просто растворилось.. як янек"

І тут скєптєцизм вже у мене. Увы, растворятся йому немає куди, на корм мєдведям хіба шо

А було би славно. Один же раз зпрацювало
Хіба що пєтляє, падло, "дурить" судьбу. Нібито Романовим бажає стати. Питання чому не Кабаєвим недоречне, бо тре пожаліти батьків тої нерозумної дитини. Хай бог милує Хуйловим* родом залишитися

А для колишнього царського роду, який, полагаю, з усією європою озабачиваєтся ситуациями, прєкрасний шанс встрєпєнуть історію: десь під час Грозного почався і славним Хуйлом увенчался

Бо воно як не пєтляй, Хуйло пришпандьорилося назавжди.
* Хуйло - це вже не матюк, цє імя собствєннє. Ісключительноє і самоє узнаваємоє. Якщо йому хтось нагадав, що стане найвідомішою людиною - не обманув, у точку! Куда ще ізвєстнєє не прєдставляю.