Теперешній час: 25 вер 2026, 18:46

Часовий пояс: UTC + 2 години

Начать новую тему Відповісти на тему  [ Повідомлень: 186 ]  На сторінку Пред.  1, 2, 3, 4, 5 ... 19  Наступ.
Автор Повідомлення
 Заголовок повідомлення: Re: Зимние посиделки..
ПовідомленняДодано: 21 січ 2020, 01:11 
Девочки! Умерла Рая Шевченко.Сегодня похоронили.Земля ей пухом.

Повернутися на початок

ПовідомленняДодано: 21 січ 2020, 02:57 

О боже... сколько лет мы знакомы, пусть и заочно.. ведь не возраст же совсем.. Она же совсем недавно была на связи! Боже как жалко Раю!!!!!!
Девчата, здоровья всем! Ничего нет ценнее. Берегите себя. Все остальное пустое..

Повернутися на початок

ПовідомленняДодано: 21 січ 2020, 03:39 

Дівчата, вітаю вас)))) Боже, таке почуття, що кусок життя повернувся))))
Хоча, одночасно я в шоці від страшної новини про Раїсу, не можу ніяк прийняти це....

Повернутися на початок

ПовідомленняДодано: 22 січ 2020, 21:09 

Вітаю, Олєчка :roza:
Мені буває і самій здається що форум це щось з минулого безтурботного життя і ніби жахітть не було. Невеличка психологічна можливість втікти від реальності.

Скучила вже за дачою. Чи то погода напіввесняна впливає, чи то вже хочеться подлубатися в клумбах. Наскільки буває втомлюєшся літом і під зиму, настільки зараз хочеться повернутися до дачі.
Зачепилася за фотографії.

Повернутися на початок

ПовідомленняДодано: 23 січ 2020, 16:27 

Ірочка, весна прийде, наснага повернеться. :da:
Я поки все так само, без землі та квітів існую. Потроху все стає більш-менш стабільним, але не в плані нового житла. Є кардинальні зміни в житті, Людочка вже рік живе зі мною та меншою Анею, своє відвоювала, тепер намагається зайняти якусь нішу соціального життя. Поки так само мешкаємо в Маріуполі, з чоловіком все стало дуже складно, але воно і не дивно(((( Я потроху шкребуся, але вже здоров'я не таке, як раніше, роки прибавились, після операції реабілітувалась майже рік. Але, не дивлячись на все, життя іде, діти ростуть, є і радості і сум, однак до всього стала якось по іншому відноситись.

Повернутися на початок

ПовідомленняДодано: 23 січ 2020, 20:01 

Привет :priv:
Оля , рада видеть тебя. После известия о Рае как-то и не поздоровалась нормально. Здоровье , свое и близких- это саме главное в жизни. Будем живы , а все остальное приложится .
Я тут нашла себе занятие на февраль - вспомнила о плетении газетными трубочками. Наплету себе балконных ящичков для цветов. Потом покажу. Пока руки вспоминают как эти самые трубочки плести :no:

Повернутися на початок

ПовідомленняДодано: 24 січ 2020, 22:57 

Привіт, дівчата :priv1:

Оль, все буде добре!!! Головне твої кнопочки поруч! Бо як ти жила з Людою на війні я навіть думати не хочу. Мурашки по тілу від самої думки. І що вона пережила там, то взагалі волосся дибки стає. Не кожен мужик здатен то пережити і повернутися при тямі, без наслідків. Так шо дівчата поруч і це найголовніше! А особисте наладиться :da: ти гарна, розумниця, хазяйновита :mol: все буде ок :kiss:

Повернутися на початок

ПовідомленняДодано: 25 січ 2020, 16:01 

Всім привіт!!!
У мене тут замість квітів нове хоббі розвинулось, в'язання))) Я і раніше потроху шось плела, але зараз практичного кожен день шось в'яжу, за рік десь 10 речей виходить. Бувають перерви, коли роботи багато, то тоді відкладаю. В'яжу все - светри, кардигани, снуди, шапки, літні реглани з льону та хлопку, бактуси та шалі.
Навіть і не думала, шо так захоплюся. Може темку відкрити?

Повернутися на початок

ПовідомленняДодано: 25 січ 2020, 16:55 

Олюш, на форумі нічого не змінилося у свободі дій :da: Тому вперед! :pokl:

Дівчат, молодці ви :uvaj: Мене ремонт трохи прибив, не доходять руки до творчості :( Хоча поглядаю на мою дитячу стареньку табурєточку. Треба її оновити, задекупажити, бо використовую на кухні, а вона страшна капець як! :no:

Повернутися на початок

ПовідомленняДодано: 27 січ 2020, 13:47 

Погода как в шапке форума :vah: Правда со среды передают дожди и снег, но солнце уже весеннее!!! :rad:

Моя посевная пролетает. Во-первых мои фитолампы все еще на мамыных орхидеях, во-вторых нема часу займатися :nevidal: Овощи и цветы будет сеять свекровь, я вряд ли :potom: Уже ездит подкупает семена, сбивает зимнюю оскомину. Я вчера в кои веки пробежалась по интернет-магазинам глянуть шо есть. Сначала глаза загорелись скупиться, а потом вдогонку мысль а куда???!? Высаживать реально не куда :neuv: Еще не все с прежних годов рассажено. Хост штук 15 горшков в прикопе; клематисов 4 шт минимум к пересадке; роз с десяток, не меньше, к пересадке; декоративные кусты и хвойные нужно растянуть, а если придется теплицу переделывать, то там еще 1,5 десятка разных растюх к пересадке, включая громадную глицинию :sbren2: Посмотрела, полюбовалася и закрыла сайты :nezn: Буду рисовать планы куда что перетягивать по весне :hud:

Повернутися на початок

Показати повідомлень за:  Поле сортування  
Начать новую тему Відповісти на тему  [ Повідомлень: 186 ]  На сторінку Пред.  1, 2, 3, 4, 5 ... 19  Наступ.

Часовий пояс: UTC + 2 години

Хто зараз на форумі

Зараз форум переглядають: нема зареєстрованих користувачів та гості: 1