За остані місяці і новорічні свята багато чого передивилися
"Ход королевы" - на один раз і як на мене, більш жіночий серіал

Можливо він найкращий з того, що знято про шахи, але мені не сподобався.
"Отыграть назад" з Кідман і Грантом. Затянутий і на один раз.
"Утреннее шоу" - на свята удруге передивилася. Сподобався

Органічно знято. Серіал, як на мене, жіночий, чоловікам не зайде.
"Корона" перш за все був цікавим чисто як історія сучасної монархії. Більше подобався до появи Діани у 5му сезоні. Відчуття ніби сценаристи намагалися сподобатися і короні, і суспільству. Можливо з часом передивлюся ще раз окремі сезони.
"Приключения Шерлока Холмса" з Джеремі Бреттом у головній ролі. Багато разів передивлялася. Найкращий Холмс з усіх на даний час. Шкода не було у 80их роках сучасних можливостєй, серіал зняли би технічно якіснішим, але як актор, Бретт - це100% втілення образу Холмса.
"Джентельмены" фільм Гая Річі передивилися двічі. Сподобався
"Новости со всего света" з Томом Хенксом. Дарма втрачений час

Замінити головного героя на будь якого менш відомого актора і немає що дивитися.
"Наркомама" з Ізабель Юппер. Фільм прогнозований і на один раз
"Социальная дилемма" документалка про соціальні мережі. Зрозуміло що в інтернеті все зав'язано на збір інформації про нас для подальшого її використовування. І що немає меж цинічність, бо все у світі просто так, крім грошей, але цікаво послухати колишніх шишок гугля, фейсбука, твітера тощо. "Розчулює" як ці люди змінюються без своїх високих посад, ліплять фігню що не знали до чого все йде. Часто люди у подальшому житті не користуються продуктами з колишніх або наявних робіт і я цьому не виключення. І тут, колишні шишки, обмежують себе, своїх дітей від гаджетів, соцмереж і інтернету.
"Дворец Хуйла" Навального. Геть нічого нового, абсолютно усе прогнозовано з приватним життям і бажанням розкоші. Ермітаж, галєреї, палаци колишнім голодним з совка б'ють по мізкам капітально. Класичний "патріот" своєї країни. Ба більше, маю сумніви що частина оригінальних полотен, виробів мистецтва і досі у музеях, а не у приватній власності цих "патриотів". Жадібність немає меж.